Oferte Promotionale Orange.ro

5 august 2016

0 Comentarii

succes 100%

Detalii Oferta

Decoperă magazinul online cu oferte speciale, telefoane Best Deal, Promoţii existente doar în cadrul mediului online, cele mai noi gadget-uri dar şi o varietate de accesorii oerfecte pentru dispozitivul tău. Descoperă pachetele de televiune prin satelit, cu cea mai variată selecţie de canale HD de pe piaţa românească, profitând şi de ofertele de portare, dar şi beneficiile Share sau Family.
În cadrul magazinului online ai posibilitatea de a prelungi, configura dar şi achiziţiona telefonul dorit, putând totodată, prin secţiunea „Contul meu” de a afla informaţii despre facturile tale, dar şi să reîncarci un cont prepay. Secţiunea „Help”, îţi oferă răspuns la orice întrebare legată de un abonament, sau despre punctele Thank You de pe contul tău, ajutându-te şi cu probleme legate de service, sau setări telefon, schimbări de Sim sau activare Roaming.
Beneficiază de preţuri speciale, bonusuri, un cod voucher orange dar şi discounturi la o gamă variată de produse, accesând pagina Orange.ro, având inclus transport gratuit pentru orice telefon sau tabletă achiziţionată de aici, cu posibilitate de retur de 30 de zile.

Ramai abonat la newsletter pentru  a fi la curent cu ofertele promotionale prin care poti primi un cod voucher orange pe email.

Lasati un comentariu