Magazin RSS

Cupon Reducere Vodafone.ro ✅

Vodafone este compania de telefonie mobilă de top din România dar şi la nivel internaţional, fiind primii care au implementat prima reţea GSM în ţară, cei ce au adus pe piaţă seviciul 3G şi 4G, fiind într-o continuă evoluţie pentru a răspunde nevoilor care sunt în continuă creştere, investind permanent în creativitate şi inovaţie.
Vodafone.ro este site-ul ce promovează atât ofertele şi serviciile companiei, pentru persoane fizice dar şi companii, oferă şi informaţii utile, te ţine la curent cu cele mai noi modele de telefoane, cele mai tari accesorii şi îţi oferă asistenţă pentru diverse probeme.
Site-ul este structurat astfel: în categoria „Magazin Online” veţi găsi cele mai noi promoţii, modele de telefoane, tablete şi laptopuri, accesorii şi secţiunea „utile” cu informaţii despre asigurările telefoanelor, avantajele magazinului online sau ofertele buy-back. În categoria „Servicii şi Tarife” găsiţi informaţii despre abonamentele de voce, date, cartela Vodafone, servicii şi aplicaţii, dar şi secţiunea „alege Vodafone”, unde găseşti informaţii despre M-Pesa, oferte şi beneficii de portare, dar şi programul de loialitate. În categoria „Asistenţă”, ai răspunsuri la întrebări desore serviciile Vodafone, tutoriale video despre cele mai cunoscute mărci de telefone, etc.
Magazinul onliine deţine şi oferte promoţionale sau ofera un Cupon de Reducere Vodafone, disponibile numai pe site, în plus, poţi vizualiza harta de magazine Vodafone din ţară, pentru a afla unde este ce mai apropiat punct Vodafone de adresa ta.

https://www.vodafone.ro

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Cupon de reducere Vodafone.ro 10 euro

Foloseste urmatorul cupon de reducere Vodafone.ro in valoare de 10 euro pentru comanda unui telefon mobil nou de pe site-ul Vodafone si beneficiezi de aceasta reducere de 10 euro indiferent de valoare... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

19 aprilie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon