Magazin RSS

Cupon Reducere Tienda.ro ✅

Magazinul online tienda.ro este printre cele mai cunoscute în materie de produse profesionale pentru unghii tehnice, dar şi make-up. Oferă clienţilor numeroase produse profesionale de calitate, oferind şi servicii la înălţime, răsplătindu-şi clienţii fideli prin mai multe reduceri dar şi seminarii gratuite a tehnicilor de uzilizare a produselor.
Veţi putea beneficia de o gamă variată de produse pentru unghii tehnice precum geluri UV, oje semipermanente, lacuri de unghii, accesorii de manichiură, pensule, vopsele, acuaree, acrilice, tipsuri dar şi diverse tratamente. Găseşti o categorie de produse recomandate, care beneficiază şi de reduceri de până la 35%.
Pe partea de make up, ai de asemenea varietate de produse profesionale, pensule, tratamente, reviste de machiaj, produse pentru pictură pe faţă şi corp, cosmetice pentru păr, produse spa, produse de coafor sau articole de epilare.
Poţi beneficia de un curs profesional de unghii tehnice, unde vei fi instruit de cei mai buni profesionişti care te vor învăţa cum să realizezi o manichiură perfectă. Astfel vei avea parte de cursul de teorie, dar şi practică.
Pentru comenzile mai mari de 250 lei, vei beneficia şi de transport gratuit, comanda minimă fiind de minim 50 lei. Site-ul face şi livrări internaţionale, în UE, costul fiind de 85 lei. Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile.

http://www.tienda.ro/

Cupoane active

În prezent, 0 cupoane active

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon