Magazin RSS

Cupon Reducere Roviniete.ro ✅

Rovinete.ro este site-ul unde poţi beneficia de informaţii despre tarifele rovinietelor, dar şi posibilitatea de a achita această taxă de utilizare a reţelei de drumuri, online. Este o modalitate facilă pentru persoanele care sunt presate de timp, fiind şi foarte accesibilă, confirmarea emiterii rovinietei fiind făcută prin mail sau sms.
Site-ul îţi oferă informaţii despre costul rovinietelor, modalitatea de achizitonare online a acestora, legislaţia în ceea ce priveşte acest segment, dar şi servicii specializate pentru companii. Ai posibilitatea de a-ţi crea alerte pe care să le primeşti prin mail la adresa indicată, în perioada dorită.
În secţiunea „Calculator Viniete” ai posibilitatea de a afla, în funcţie de vehiculul pe care îl ai, tariful rovinietei calculat ca cursul euro din ziua respectivă; astfel poţi selecta dintre: autoturisme, transport marfa între 0-3,5 t, transport marfa 3,51 – 7,5 t; 9 – 23 persoane, transport marfa 7,51 – 12,0 t cu peste 23 de locuri, transport marfa cu MTMA >=12, 0 t cu maximum 3 axe, sau transport marfa cu MTMA >= 12.0 t cu minimum 4 axe.
În plus, site-ul te ţine la curent cu cele mai noi ştiri rutiere, dar şi posibilitates de a verifica tarifele vinietelor din Europa.

https://www.roviniete.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Calculator Rovinieta online

Fie ca ai un autotorism, camion, autocar sau o autoutilitara trebuie neaparat sa ai rovinieta daca circului pe drumurile publice din Romania. Gasesti aici un calculator de rovinieta online unde aflii ... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri: ,

succes 100%

30 decembrie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon