Magazin RSS

Cupon Reducere plantum.ro ✅

Plantum.ro este un magazin online de produse naturiste ce au la bază plante şi ierburi naturale, categoriile de produse vizând o gamă largă de afecţiuni care pot fi tratate prin remedii naturiste.
Printre categoriile regăsite pe site, veţi găsi: Alimente, Apicole, Cosmetice şi Îngrijire, Cărţi, Intimitate Cuplu, Mama şi copilul, Relaxare, Suplimente alimentare, Slăbire şi detoxifiere, Uz extern, Uz casnic, Aparatură şi accesorii. Pe pagina principală vei mai găsi secţiuni cu produse naturiste recomandate, cele mai vândute produse, dar şi promoţiile săptămânii unde regăseşti produse cu reduceri speciale.
Magazinul îţi oferă acces şi la un blog, unde vei putea afla informaţii utile în secţiunea Sfatul zilei, Afecţiuni dermatologice, Boli virale, Sistemul imunitar, Afecţiuni digestive, etc. sau te poţi inspira din mai multe reţete prezente în secţiunea Reţeta zilei. Printre producătorii pe care îi vei găsi pe site se numără: Fares Orăştie, Solaris, Elmiplant, Walmark, sau Eucerin, dar şi mulţi alţii. În secţiunea Protocoale şi Proceduri, găseşti tratamente sub formă de pachete complete în tratarea diferitelor afecţiuni, acestea beneficiind şi de discounturi. Dacă doreşti să impresionezi, poţi alege un cadou din categoria cu acelaşi nume, unde găseşti cozonaci, bomboane artizanale, vinuri de colecţie, fursecuri sau macarons.
Dacă alegi să te abonezi la newsletter-ul magazinului, vei primi vouchere de reducere pentru fidelitate, vei fi informat de reduceri şi despre un stil de viaţă sănătos. Pentru comenzille de minim 190 lei, transportul este gratuit.

https://plantum.ro/

Cupoane active

În prezent, 2 cupoane active

Reducere Plantum 20%

Categoria speciala de Promotii iti ofera reducere de pana la 20% la zeci de produse naturiste aflate la oferta. Aceste preturi reduse cu 20% se aplica direct, fara a mai fi necesara folosirea unui cup... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

24 septembrie 2022

oferta de discount 3% Plantum.ro

Alege sa comanzi astazi de pe Plantul.ro, foloseste oferta de discount de mai sus si vei beneficia de o reducere de 3% la comanda ta online. Daca comandat este mai mare de 190 lei atunci trebuie sa st... mai mult ...

succes 100%

30 decembrie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon