Magazin RSS

Cupon Reducere Plafar.net ✅

Plafar.net este un magazin naturist online, unde găseşti produse bio şi naturale, destinate mai multor segmente de îngrijire. Cu numeroase magazine în ţară, Plafar este printre cele mai cunoscute lanţuri de magazine naturiste din România.
Categoriile de produse sunt împărţite în: Suplimente, Alimente, Cosmetice, Produse Copii, Ceaiuri, Casă şi Relaxare, Promoţii, Imunitate. Toate produsele au la bază extracte de plante. Printre pomoţiile disponibile pe site veţi găsi şampoane de păr cu discount de 25%, sau supliment alimentar pentru tractul urinal la 43 lei de la 70 lei.
Transportul este gratuit la comenzile de peste 200 lei, livrarea făcându- se în termen de 24-48 de ore. Ai posibilitatea de a beneficia şi de o consiliere personalizată de sănătate, completând un formular cu numele şi întrebarea dorită, iar în cel mai scurt timp, vei primi şi răsunsul.

http://www.plafar.net/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Cod Voucher Plafar.net 7% discount

Foloseste acum urmatorul cod voucher de discount pentru Plafar.net si ai automat 7% reducere la intreaga ta comanda online efectuata si finalizata astazi. Pentru comenzile mai mari de 200 lei livrarea... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

1 martie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon