Magazin RSS

Cupon Reducere missgrey.ro ✅

Missgrey.ro este un magazin online de haine produse în România, unde ai posibilitatea de a alege din mai multe colecţii, destinate fiecărui sezon, cu linii şi croiuri atât clasice cât şi moderne, în trend, câte un obiect vestimentar pentru orice eveniment din viaţa ta, sau pentru o zi obişnuită în care doreşti să ieşi din anonimat.
Preţurile pornesc de la 79 lei şi pot ajunge până la 409 lei, având numeroase categorii din care puteţi selecta precum: bluze, rochii, jachete, salopete, fuste sau pantaloni. Filtrul de căutare te va ajuta să plasezi o comandă cu mare uşurinţă, putând selecta culoarea sau mărimea dorită-. În secţiunea Blog, vei găsi informaţii despre noile colecţii, noile tendinţe în materie de modă, reducerile de pe site, dar şi ofertele promoţionale.
Te poţi abona la newsletter-ul site-ului, şi astfel vei fi imformată permanent despre cele mai noi apariţii sau discount-uri. Pe site vei găsi şi o secţiune cu un Ghid de mărimi, astfel încât să alegi dimensiunile perfecte pentru tine.
Pentru comezile mai mai de 300 de lei, transportul este gratuit, asemenea taxelor de retur. Site-ul procesează şi livrează comenzi şi internaţional, comenzile de minim 500 lei beneficiind de transport gratuit.

https://missgrey.ro/ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Voucher de reducere 5% Missgrey.ro

Alege o rochie de seara sau una pentru evenimentul la care doresti sa fii o adevara miss de pe site-ul  Missgrey.ro si beneficiezi de o extra reducere de 5% daca introduci voucherul reducere de mai su... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri: , , , ,

succes 100%

30 decembrie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon