Magazin RSS

Cupon Reducere MeliMeloParis.ro ✅

MeliMelo Paris este printre cele mai cunoscute mărci producătoare de genţi şi accesorii, oferind produse mereu după cele mai noi trenduri, inspirate din colecţiile actuale ale marilor designeri, aducând iubitoarelor de fashion articole unice şi totodată speciale care sunt menite să accesorizeze o ţinută astfel încât să te scoată în evidenţă în orice fel de situaţie.
Fie că îţi doreşti o geantă care să completeze o rochie de seară, o pereche de cercei pe care să îî porţi la birou, o eşarfă care să contureze personalitatea ta, sau un accesoriu de păr pentru o coafură cât mai definită, pe melimeloparis.ro găseşti tot ce ţi-ai putea dori.
Printre categoriile existente pe site sunt: Noutăţi, Colecţii, Genţi, Eşarfe, Bijuterii, Accesorii, Copii, Accesorii de păr, Iarna, şi o categorie nouă, Haine, unde vei putea găsi articole vestimentare pentru femei. Site-ul îşi oferă posibilitatea de a selecta culoarea dorită dar şi categoria în funcţie de stil sau de colecţie.
Există şi discounturi la anumite produse, dar şi reduceri de 10% pentru studenţi, putând beneficia şi de reducere de 5% dacă eşti posesor a unui card de fidelitate. Pentru comenzile mai mari de 100 lei, vei beneficia de transport gratuit.

http://melimeloparis.ro/

Cupoane active

În prezent, 2 cupoane active

Cod de reducere 50% pentru MeliMelo Paris

Alege sa cumperi astazi de pe MeliMelo Paris si beneficiezi automat de 50% reducere la comanda ta online daca alegi sa vizitezi oferta de mai sus si apoi introduci codul de reducere inainte de finaliz... mai mult ...

Categorie: ,

Tag-uri:

succes 100%

25 ianuarie 2022

Voucher cadou pentru MeliMeloParis.ro

Viziteaza acum oferta de mai sus MeliMeloParis.ro si automat primesti un vocuher cadou in valoare de 30 lei la comanda ta online pe Melo Melo. Codul de reducere pentru MeliMelo va sosi prin email dupa... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

24 ianuarie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon