Magazin RSS

Cupon Reducere Maxine.ro ✅

Maxime.ro este magazinul online „pentru femeile cu stil şi bărbaţii lor”, după cum se autorecomandă şi acesta. Găseşti numeroase categorii din care vei putea alege numeroase articole vestimentare, produse de calitate pentru tine şi întreaga familie, putând beneficia şi de serviciile ireproşabile şi promptitudine maximă.
Categoriile de produse se adresează femeilor, bărbaţilor dar şi copiilor, având noutăţi, promoţii, unde găseşti cele mai avantajoare oferte promoţionale, reduceri, cu discounturi de până la 80%, branduri (Adidas, Calvin Klein, Converse, Diesel, Everlast, Lee Cooper, Mango, etc), colecţii – ieftin şi bun, retro, flower power, alb negru.
În categoria „Opinia ta” poţi lăsa o părere despre produsele achiziţionate, sau poţi ajuta cu păreri sau sugestii de îmbunătăţire, sau poţi urmări opiniile sutelor de clienţi.
Dacă ai nelămuriri sau doreşti informaţii suplimentare, poţi intra în secţiunea „Contact”, unde ai numere utile dar şi o adresa de e-mail şi un formular de contact. Costul transportului este gratuit prin Poşta Română la comenzile de peste 200 lei, sau prin curier rapid, pentru comenzile ce depăşesc 400 lei.

http://maxine.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Voucher de reducere 10% pentru Maxine.ro

Daca doresti sa cumperi astazi de pe Maxine.ro atunci trebuie sa stii ca pentru a beneficia de un discount de 10% aplicat la intreaga comanda trebuie sa introduci voucherul de reducere de mai sus inai... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

25 ianuarie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon