Magazin RSS

Cupon Reducere kalapod.ro ✅

Dacă eşti în căutarea unui site de încălţăminte care să-ţi ofere cele mai mici preţuri, kalapod.ro este alegerea ideală. Aici găseşti încălţăminte pentru toată familia ta, având categorii pentru damă, bărbaţi sau copii, dar şi accesorii. Vei putea selecta din multitudinea de modele, săptămânal existând marfă nouă, cu discounturi considerabile.
Indifferent de vremea de afară, aici găseşti ceva de încălţat pentru orice anotimp, avâdnd preţuri ce pornesc de la 29 lei. Recent, site-ul a adăugat şi o categorie cu încălţăminte de piele natural, preţurile pornind de la 66 lei. Reducerile sunt prezente atât pentru modelele din extrasezon, dar şi pentru colecţiile actuale cu sau fara folosirea unui cupon de reducere kalapod.
Filtrul de căutare îţi va facilita plasarea unei comenzi, putând selecta mărimea dorită (între 30-46), culoarea, sau preţ. Site-ul kalapod.ro deţine şi categoria Social, unde veţi putea numeroasele campanii umanitare unde acesta şi-a adus aportul. În secţiunea Cariere, vei putea plasa un CV, site-ul fiind în continuă extindere.
Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 99 lei, având posibilitatea de a achita cash sau cu cardul. Se poate foosi si un cod cupon kalapod daca detii unul, iar În cazul în care doreşti să returnezi produsul, ssu să-l înlocuieşti, va trebui să contactezi call-centerul la numărul 0215398611.

http://www.kalapod.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Oferta de reducere 10 Kalapod.ro abonatilor la newsletter

Alege sa te abonezi acum la magazinul de incaltaminte Kalapod.ro  si vei veneficia de un cupon de reducere in valoare de 10% care iti soseste prin email in cateva secunde. Oferta este valabila daca in... mai mult ...

succes 100%

31 decembrie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon