Magazin RSS

Cupon Reducere Interlink.ro ✅

Interlink.ro este site-ul specalizat în produse de IT, oferind o gamă variată de produse precum calculatoare, laptopuri, imprimante, sisteme, componente şi accesorii, software, monitoare, servere, imprimante termice,sisteme de supraveghere, etc. magazinul online deţine produse atât noi cât şi second hand, sau produse refurbished.
Site-ul deţine şi un program de distribuţie, astfel, dacă alegi să-ţi deschizi un cont, primeşti automat un discount de 10% sub forma unui cupon voucher de reducere interlink, în plus livrarea va fi gratuită la comenzi peste 100 lei, dar şi o persoană dedicată, ce te va informa permanent de noi oferte promoţionale. Programul de distribuţie este structurat pe mai multe nivele de fidelitate: partenet bronze, silver, gold şi platinum, priming discounturi aferente valorii comenzilor tale; astfel vei putea beneficia de reduceri de până la 50%.
În categoria „Cerere Ofertă”, ai posibilitatea de a completa un formular, prin care poţi solicita o ofertă personalizată la nevoile tale. Orice produs are o garanţie a calităţii de 60 de zile, astfel încât, dacă nu eşti mulţumit, îl poţi returna în acest termen.
Plata comenzilor se poate face şi în 6 rate prin leasing, sau card avantaj, ordin de plată, ramburs sau numerar.

https://www.interlink.ro/

Cupoane active

În prezent, 0 cupoane active

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon

 

Cupoane neverificate

În prezent, 1 cupoane neverificate

Promotii Interlink.ro 15% reducere la prima ta comanda online

Alege sa cumperi de la Interlink.ro si la prima ta comanda online primesti 15% reducere chiar si la articolele aflate in alte promotoo Interlink.  Specializat mai ales pe articole IT, Interlink este m... mai mult ...

Categorie: ,

Tag-uri:

succes 100%

28 ianuarie 2022