Magazin RSS

Cupon Reducere GlamBazaar.ro ✅

GlamBazaar.ro este un site ce dispune de o varietate de bijuterii de argint dar şi numeroase produse handmade, aducând cumpărătorilor colecţii unicate şi deosebite, care au menirea de a accesoriza o ţinută, şi de a scoate în evidenţă delicateţea şi frumuseţea oricărei femei.
Lansat ca şi magazin online exclusiv cu produse handmade, precum cercei, brăţări, coliere, seturi de bijuterii sau pandantive, site-ul a evoluat introducând încet şi produse din argint, talismane cu zodii, dar şi alte accesorii precum elemente feng shui, ceasuri, eşarfe, sau ambalaje. În plus, aici veţi putea găsi şi bijuterii pentru bărbaţi.
Printre produsele recomandate, veţi putea achiziţiona seturi de argint cu pietre turcoaz cu un discount de 40%, dar şi colier de perle de cultură ce beneficiază de reducere, acum putând fii achiziţionat la costul de 113-40 lei.
Comenzile pot fi achitate online cu cardul, sau ramburs la primirea coletului, existând şi posibilitatea de achiziţie prin 10 rate fixe. Garanţia bijuteriilor este de 6 luni, iar garanţia de retur este de 30 de zile.

http://www.GlamBazaar.ro

Cupoane active

În prezent, 0 cupoane active

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon

 

Cupoane neverificate

În prezent, 1 cupoane neverificate

Oferta de reducere 50% la anumite bijuterii pe GlamBazaar.ro

Codul cupon soseste prin email la abonarea la newsletter. Ofertele de reducere 50% se aplica la promotiile saptamanale. Bijuteriile comandate online pe GlamBazaar.ro le primesti prin Posta Romana (gra... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

31 octombrie 2017