Magazin RSS

Cupon Reducere Floria.ro ✅

Floria.ro este o florările online ce a fost concepută din dragostea pentru flori, şi plăcerea de a le dărui, oferind bărbaţilor ocazia de a fi adevăraţi gentleman, dar şi posibilitatea de a face fericită o mamă, soră, iubită sau fiică, îndiferent de ocazie.
Site-ul e foarte bine structurat, venind în încâmpinarea clienţilor cu numeroase aranjamente de buchete, opţiuni cu cele mai cumpărate flori, dar şi cu alte cadouri speciale precum scrisori de dragoste, ursuleţi de pluş, felicitări, idei de surprize de siua ei, propuneri de cereri în căsătorie, sau pentru o seară romantică.
Din dorinţa de a celebra primirea certificatului de Furnizor Oficial al Casei Regale din Romania, pe site există colecţie Regina Maria, cu numeroase aranjamente preţioase, cu flori atent alese, ce emană eleganţă şi stil, recomandate femeilor puternice dar sensibile în acelaşi timp. Există colecţii create pentru orice sărbătoate: Crăciun, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Valentine’s Day, 8 Martie etc. Există şi categoria de Promoţii, unde găseşti buchete şi aranjamente cu discount de până la 34%.
Livrarea se face în numai 2 ore de la plasarea comenzii, prin curieri proprii, având posibilitatea de a primi o poză reală cu buchetul, dar şi o felicitare cadou.

https://floria.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Voucher Cadou 15% de la Floria.ro

Floria.ro este magazinul unde gasesti cele mai frumoase buchete de flori care sunt livrate in 2 ore de la comanda online si care ofera tuturor celor ce se aboneaza la newsletterul Floria un voucher ca... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

29 ianuarie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon