Magazin RSS

Cupon Reducere evoMAG.ro ✅

EvoMAG.ro este un magazin online de electronice şi electrocasnice, punând la dispoziţia clienţilor săi o gamă varată de produse aparţinând unor mărci cunoscute, site-ul oferindu-ţi noutăţi, oferte promoţionale, reduceri, produse resigilate, card cadou, posibilitatea de achiziţionare în 12 rate fără dobândă.
Categoriile din care poţi alege sunt: electrocasnice, tablete, telefoane & gadget-uri, computere, monitoare, software & gaming, componente PC, imprimante, retelistică, foto & video, televizoare, îngrijire personală & mama şi copilul, fashion, sport & fitness. Poţi afla primul de cele mai noi promoţii, abonându-te la newsletter-ul site-ului, prin completarea adresei tale de e-mail în secţiunea dedicată.
Produsele resigilate beneficiază de discount de până la 80%. Înainte de finalizarea comenzii ai posibilitatea de a adăuga vouchere de reducere, putând efectua plata cu cardul, numerar (ramburs), sau prin plată în rate. Poţi selecta inclusiv intervalul orar în care doreşţi să primeşti comanda. Pe site, ai de asemenea posibilitatea de a-şi extinde garanţia pe o perioadă mai mare de 12 sau 24 de luni, cu un cost suplimentar, pentru produsele cu o valoare minimă de 251 lei cu TVA inclus.
Află, de semenea, şi de concursurile organizate de site în sectiunea Concursuri sau beneficiaza de un voucher tichet evomag oferit pe email clientilor fideli. Deoarece compania este într-o extindere continuă, pe site, găseşti de asemenea secţiunea Angajări, unde ai posibilitatea să-ţi depui un CV. Orice produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la data primirii coletului.

http://www.evomag.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Cod Voucher evoMag 10% la periferice gaming Asus

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

31 mai 2023

 

Cupoane neverificate

În prezent, 2 cupoane de încredere

Voucher EvoMag.ro

Cumpara astazi ceva dincategoria de promotii si ai parte de un voucher EvoMag.ro de 8% reducere pentru consumabile. Acest voucher EvoMag se aplica direct cand vizitezi pagina de promotii de mai sus si este valabil pe o perioada determinata. Totodata iti recomandam sa te abonezi la newsletter pentru a primi prin email mai multe oferte de reducere sau vouchere EvoMag.ro

Categorie: ,

Tag-uri:

succes 100%

28 februarie 2022

Voucher tichet de reducere 3% pentru EvoMAG.ro

EvoMAG, unul dintre cele mai mari si importante magazine de electronice si electrocasnice din Romania te asteapta zi de zi cu promotii, oferte si reduceri semnificative. Daca ai un voucher tichet de reducere atunci trebuie sa il folosesti inainte de finalizarea comenzii online. Daca este ziua ta, atunci prin email vei primi un voucher de reducere in valoare de 3% daca in prealabil te inregistrezi pe site-ul evoMag si iti completezi data de nastere.

succes 100%

30 decembrie 2022