Magazin RSS

Cupon Reducere evoMAG.ro ✅

EvoMAG.ro este un magazin online de electronice şi electrocasnice, punând la dispoziţia clienţilor săi o gamă varată de produse aparţinând unor mărci cunoscute, site-ul oferindu-ţi noutăţi, oferte promoţionale, reduceri, produse resigilate, card cadou, posibilitatea de achiziţionare în 12 rate fără dobândă.
Categoriile din care poţi alege sunt: electrocasnice, tablete, telefoane & gadget-uri, computere, monitoare, software & gaming, componente PC, imprimante, retelistică, foto & video, televizoare, îngrijire personală & mama şi copilul, fashion, sport & fitness. Poţi afla primul de cele mai noi promoţii, abonându-te la newsletter-ul site-ului, prin completarea adresei tale de e-mail în secţiunea dedicată.
Produsele resigilate beneficiază de discount de până la 80%. Înainte de finalizarea comenzii ai posibilitatea de a adăuga vouchere de reducere, putând efectua plata cu cardul, numerar (ramburs), sau prin plată în rate. Poţi selecta inclusiv intervalul orar în care doreşţi să primeşti comanda. Pe site, ai de asemenea posibilitatea de a-şi extinde garanţia pe o perioadă mai mare de 12 sau 24 de luni, cu un cost suplimentar, pentru produsele cu o valoare minimă de 251 lei cu TVA inclus.
Află, de semenea, şi de concursurile organizate de site în sectiunea Concursuri sau beneficiaza de un voucher tichet evomag oferit pe email clientilor fideli. Deoarece compania este într-o extindere continuă, pe site, găseşti de asemenea secţiunea Angajări, unde ai posibilitatea să-ţi depui un CV. Orice produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la data primirii coletului.

http://www.evomag.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Voucher tichet de reducere 3% pentru EvoMAG.ro

EvoMAG, unul dintre cele mai mari si importante magazine de electronice si electrocasnice din Romania te asteapta zi de zi cu promotii, oferte si reduceri semnificative. Daca ai un voucher tichet de r... mai mult ...

succes 100%

30 decembrie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 1 cupoane neverificate

Voucher EvoMag.ro

Cumpara astazi ceva dincategoria de promotii si ai parte de un voucher EvoMag.ro de 8% reducere pentru consumabile. Acest voucher EvoMag se aplica direct cand vizitezi pagina de promotii de mai sus si... mai mult ...

Categorie: ,

Tag-uri:

succes 100%

28 februarie 2022