Magazin RSS

Cupon Reducere Evivo.ro ✅

Evivo.ro este magazinul online cu produse sanitare pentru baie şi bucătărie, oferind clienţilor o gamă variată de articole realizare din materiale diferite, cu produse originale cu până la 15 ani garanţie, create după tendinţe actuale, astfel încât să se încadreze în designul apartamentului dumneavoastră.
Pe evivo.ro găseşti baterii sanitare – de lavoar, cadă, duş, bideu, pisoar, baterii de crom pentru bucătărie şi baterii din granit pentru bucătătrie; seturi şi paneluri de duş – cu hidromasaj, pare şi frutunuri de duş; produse de amenajare pentru baie – suporturi de prosoape, cuiere de baie, rafuturi şi etajere, coşuri de gunoi, covoraşe baie, etc; dar şi chiuvete de bucătărie şi alte instalaţii şi accesorii.
Site-ul beneficiază de promoţii săptămânale, cu zeci de articole la preţ redus, şi oferte promoţionale disponibile în limita stocului.
Transportul este gratuit la comenzile cu valoare peste 300 de lei. Livrarea se face în 3 zile lucrătoare, plata putând fi efectuată ramburs sau cu cardul online.

http://evivo.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Oferta de reducere evivo.ro

Cumpara astazi o baterie de chiuveta, o chiuveta sau un panel de dus si ai 8% cod de discount pe evivo.ro la articolele promo. Oferta de reducere evivo.ro se gaseste mai sus si nu trebuie folosit inai... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

28 februarie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon