Magazin RSS

Cupon Reducere EdituraDiana.ro ✅

Edituradiana.ro este magazinul online ce oferă „educaţie de calitate pentru fiecare”. Indiferent de vârsta copilului tău, aici găseşti cărţi educative, jocuri didactice, manuale utile pentru grădiniţă, şcoală primară, gimnazială sau liceu, numeroase materiale didactice, dar şi produse cu stoc limitat. Cu discounturi între 50%-80%.
Poţi beneficia de cărţi noi, la preţ promoţional, recomandări, săptămânal, Editura Diana recomandându-ţi o carte. Există şi oferte pentru pachetele audio de engleză pentru începători, cărţi în limba maghiară, etc. În plus, ai posibilitatea de a descărca gratuit planificarea anuală, caietul educatoarei, şi avize şcolare, utile pentru orice dascăl.
Comezile până în 100 lei sunt livrate prin Poşta Română, urmând să primiţi coletul în termen de 2-4 zile, costul fiind de 10 lei; pentru comenzi mai mari de 100 lei, transportul va fi gratuit prin poştă, iar pentru cei ce doresc, la sume peste 200 lei livrarea se face prin curier rapid, fără taxe suplimentare.

http://edituradiana.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Voucher EdituraDiana de reducere 10%

Cumpara astazi de la EdituraDiana.ro si foloseste urmatorul voucher de redurece Editura Diana care iti aduce un discount de 10% la comanda ta online. Acest voucher de reducere EdituraDiana este valabi... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

12 noiembrie 2021

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon