Magazin RSS

Cupon Reducere DrLentila.ro ✅

DrLentila.ro este printre cele mai mari magazine online de optică din România, oferind produse precum ochelari de vedere, lentile de contact, sau ochelari de soare, toate fiind semnate de mărci cunoscute, întregul portofoliu fiind avizat de Ministerul Sănătăţii.
Aici găseşti ochelari de vedere sau de soare ale unor branduri precum Ray Ban, Police, Calvin Klein, Ralph Lauren, Carrera, D&G, şi multe altele, iar lentilele de contact sunt împărţite pe secţiuni în funcţie de perioada utilizării. Pe lângă acestea, poţi beneficia şi de produse de întreţinere, soluţii, accesorii, sau picături ofttalmice.
Numai pe DrLentila.ro ai cele mai bune preţuri şi reduceri la o categorie mare de produse, în plus la fiecare comandă realizată cumulezi puncte de fidelizare pe care le poţi utiliza ca şi discount pentru viitoarele tale comenzi.
La comenzile de peste 100 lei, beneficiezi şi de transport gratuit, livrarea făcându-se în 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Ai şi garanţie de retur de 15 zile, ia pentru mai multe informaţii, îţi stau la dispoziţie numerele 0771421633 sau 074764672.

http://www.drlentila.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Oferta de reducere DrLentila.ro

Specializat in optica medicala, DrLentila iti ofera cele mai bune preturi la produsele de calitate cum ar fi ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari sport sau ochelari de soare daca folosesti... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

1 martie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon