Magazin RSS

Cupon Reducere CitGrup.ro ✅

CitGroup.ro este magazinul online cu specializare pe componentele IT, cu peste 100.000 de produse noi, second hand sau refurbished, cu un consultant cu specializare în It care îţi va oferi permanent informaţiile necesare, dar şi extragaranţii de 60 de zile, în cazul în care te răzgândeşti asupra produsului.
Categoriile din care poţi selecta sunt: calculatoare, laptop, workstation, produse Apple, monitoare, imprimante, UPS, Sisteme POS, retelistică, linecţe software, componente, accesorii şi mobilier de birou. În secţiunea oferte, poţi vedea cele mai bune oferte promoţionale, dar şi produse ce beneficiază de discount.
Site-ul dispune de o echipă de operatori profesionişti, având o experienţă vastă în IT, putând să –ţi ofere informaţiile necesare în alegerea produselor optime. Modalitatea de plată este diversă, având posibilitatea de a achita numerar ramburs, online, prin ordin de plată, sau prin 3, 6 sau 12 rate.
Magazinul deţine şi programul Rabla IT, astfel, dacă alegi să poferi un produs vechi la schimb, primeşti automat un voucher de discount de 10%, valabil la plasarea comenzii tale.

http://www.citgrup.ro/

Cupoane active

În prezent, 0 cupoane active

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon

 

Cupoane neverificate

În prezent, 1 cupoane neverificate

Oferta de reduceri CitGrup.ro

Specializat in vanzarea de produse IT refurbished si second hand, CitGrup.ro are o oferta de reduceri imabatabila: 5 ani garantie si pana la 55% reducere la laptopuri si tablete. Oferta de reduceri Ci... mai mult ...

Categorie: ,

Tag-uri:

succes 100%

30 ianuarie 2022