Magazin RSS

Cupon Reducere Chanttal.ro ✅

Oferind servicii atât naţional cât şi la nivel internaţional, chanttal.ro este un magaziin online cu obiecte vestimentare, dedicat femeilor elegante şi sofisticate, care doresc să iasă în evidenţă prin ţinute deosebite.
Brandul Chanttal dispune de articole cu croiuri atent alese, culori vibrante şi imprimeuri frumoase, putând alege dintr-o gamă diversificată de rochii, destinate mai multor evenimente (de seară, party, de club), pantaloni, paltoane, jachete, bluze, veste, fuste sau plovere. În plus, poţi să conpletezi o ţinută ideală cu o pereche de pantofi sau sandale din categoria „Încălţăminte”. Colecţia „Ilinga Vandici” este de asemenea disponibilă pe site, frumoasa prezentatoare TV promovând o linie de rochii de serară sau de petrecere.
În secţiunea de „Promoţii”, găseşti multe articole ce beneficiază de dicounturi de până la 50%. Dacă alegi să te abonezi la newsletter-ul site-ului, vei putea beneficia de un voucher cadou de 20 lei, pe care îl poţi utiliza la comanda ta.
Transportul se face în termen de 24-48 de ore, comenzile de peste 100 lei beneficiind de transport gratuit.

http://www.chanttal.ro/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Oferta de reducere Chanttal.ro

Alege a cumperi astazi de pe Chanttal vizitand oferta de reducere de mai sus sau foloseste un voucher de reducere Chanttal.ro pentru a avea parte de cele mai bune preturi care au discount de pana la 5... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

1 martie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon