Magazin RSS

Cupon Reducere CatalinBotezatu ✅

Cătălin Botezatu este printre cei mai cunoscuţi designeri români cu un palmares vast, numeroase colecţii de succes şi o faimă atât la nivel naţional cât şi la nivel inetrnaţional. Magazinul online oficial catalinbotezatu.ro este site-ul de unde puteţi achiziţiona produse realizate de designer, oferind inclusiv posibilitatea de a fi consultat de un consilier vestimentar.
Produsele disponibile pe site se adresează atât segmentului feminin cât şi celui masculin, oferind pe lângă haine, şi accesorii şi încălţăminte realizate după cele mai noi influenţe în materie de fashion.
Printre colecţiile renumite realizate de designer, pe site mai puteţi găsi colecţia de boxeri cu push up pentru bărbaţi, dar şi colecţiile de cămăşi bărbăteşti. În categoria Outlet CB, vei găsi produse cu preţ redus, acestea sunt disponibile numai în anumite mărimi sau culori şi sunt în limita stocului. În plus, în cadruk magazinului online mai este promovat şi un brand german de încălţăminte şi accesorii de lux, Janiko şi J by Janiko.
Poţi să te abonezi la newsletter şi astfel vei fi mereu informat de ofertele promoţionale şi discounturile disponibile pe site. În categoria „Be Model”, ai posibilitatea de a deveni model prin completarea unui formular online.
Livrarea se face atât naţional, gratuit la comenzile de peste 200 lei, dar şi internaţional în Europa, costul transportului fiind suportat de client.

http://www.cbstore.eu/shop/

Cupoane active

În prezent, 1 cupon activ

Oferta de reducere CatalinBotezatu.ro

Cel mai cunoscut designer roman, Catalin Botezatu are un magazin online de unde poti cumpara creeatiile lui proprii la cel mai bun pret daca folosesti un cupon discount de reducere CatalinBotezatu.ro ... mai mult ...

Categorie:

Tag-uri:

succes 100%

28 februarie 2022

 

Cupoane neverificate

În prezent, 0 cupoane de încredere

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon